Eten, drinken en slapen

Lekker wat drinken op een terrasje. Of lekker uit eten! In Weesp is volop keuze. Vlees of vis, Frans of Italiaans, chique of informeel… de eethuizen en restaurants in Weesp hebben veel te bieden. Je vindt de eetgelegenheden overal in het mooie centrum. Een aantal stelt zich op deze site aan je voor, klik daarvoor in het menu links.

't Heertje

't Heertje Eten en Drinken is 7 dagen in de week geopend voor lunch en diner. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten.

Lees verder >>

Herengracht 22    0294 772455  | www.heertjeweesp.nl

Alhambra

Diner voor twee of een groot feest? Bij Alhambra kan het allemaal. Dit tapasrestaurant is zo veelzijdig als Spanje zelf. En dat op een schitterende locatie aan de sluis in Weesp.

Lees verder >>

Achteromstraat  6-8  Weesp   0294 414990  | www.alhambra-tapas.nl

De Schalkse

Heerlijk genieten van het uitzicht op de lange Vechtbrug, met een drankje, een hapje of allebei. Nergens zit je mooier dan op het terras aan de Vecht van eeterij de Schalkse.

Lees verder >>

Ossenmarkt  12a  Weesp   0294-413544  | www.deschalkse.nl

Hart van Weesp

Meerdere dagen erop uit in de Vechtstreek? Hotel Het Hart van Weesp is de ideale verblijfplaats. Centraal gelegen, dus een prima vertrekpunt voor een mooie boot- of fietstocht. Maar ook het Muiderslot, de Vechtplassen en de Amsterdamse grachten liggen om de hoek.

Lees verder >>

Herengracht 35    0294 419353  | www.hartvanweesp.nl


       klik hier voor de reguliere versie