Plattegrond
Auto
Weesp is direct bereikbaar via de A1 (afslag Weesp) en de A9 (afslag Weesp). Regionaal verkeer kan ook gebruikmaken van de provinciale weg tussen Hilversum en Amsterdam (N236) en Oostkanaaldijk langs het Amsterdam-Rijnkanaal tussen Loenen en Weesp.

Parkeren
Gratis op: P&R-terrein Leeuwenveldseweg (5 minuten lopen naar centrum), aan de Hugo de Grootlaan (3 minuten lopen naar centrum) en op enkele plaatsen in het centrum (o.a. Herengracht).
Betaald parkeren op de overige plaatsen in het centrum: ma-do 10.00-18.00 ur, vrij 10.00- 21.00 uur, za 10.00-17.00 uur

Trein en bus
Het NS-station Weesp is een belangrijk knooppunt in de noordelijke Randstad. Er zijn directe verbindingen met Amsterdam, Hilversum/Utrecht, Amersfoort, Almere/Lelystad, Schiphol/Den Haag en alle tussenliggende stations. Het NS-station is ook bereikbaar via diverse regionale buslijnen. De Treintaxi rijdt vanaf het station binnen Weesp en naar Muiden, Muiderberg, Nigtevecht en Nederhorst den Berg. Vanuit het station loopt u in 5 minuten langs de Vecht naar het centrum.
www.ns.nl

Boot
Weesp is ook prima te bereiken via het water. De Vecht voert dwars door de stad. Boten kunnen ook vanaf de Gaasp of het Amsterdam-Rijnkanaal Weesp invaren. Tussen het kanaal en de Vecht ligt het oude kanaal Smal Weesp, waarin ook de sluizen zich bevinden. In de Vecht ligt een grote aanlegsteiger voor plezierjachten. Ook langs Smal Weesp zijn diverse aanlegmogelijkheden. De gemeente Weesp heft brug- en liggelden.
www.dwr.nl
       klik hier voor de reguliere versie