Watersport


Weesp aan de Vecht

Bezoek je Weesp, dan sta je  's zomers zeker een of meerdere keren voor een van de bruggen te wachten. Maak van de nood en deugd en geniet van de rondvarende boten en de prachtige binnenstad. 

Elke zomer komen ze in grote getalen, de bootjesmensen. Weesp voorziet in een groot aantal passantenplaatsen met goede voorzieningen.

Drie jachthavens bieden overnachtingsplekken aan. Maar het liefst meer je met je boot aan in de Kom van Weesp, lekker dicht bij de winkels, cafes en restaurants.

Uiteraard vind je in Weesp een aantal bedrijven die je kennis, materiaal en hulp kunnen bieden als dat nodig mocht zijn. Zo kun je er zeker van zijn dat je - misschien met enige vertraging - je boottocht kunt vervolgen. 

De bruggen in Weesp
Jachtwerf de BruynVeel ligplaatsen in de gemeentehavenDrie jachthavens met passantenplaatsenBoot te huur

Wil je zelf het water op maar heb je geen boot? Er zijn verschillende particuliere en zakelijke initiatieven die het mogelijk maken om zelf het roer in handen te nemen of mee te varen. Tegen zeer schappelijke prijzen.

Je kunt kiezen uit het huren van een (elektrische) sloep, SUP, kano of (fluisterstille) visboot. Sloep via het Sloepennetwerk

Huur een elektrische sloep

Huur een SUP

Huur een kano