Overnachten


HOTEL 'T HART VAN WEESP


Betaalbare luxe, Hollandse gezelligheid en vooral Weesper gastvrijheid. In dit drie sterren hotel wordt er voor je gezorgd door vriendelijk personeel. Het hotel ligt middenin het centrum van Weesp, rustig en met een zonnig, bloemrijk terras. Voor het diner kun je bij diverse restaurants in Weesp terecht. Naast het hotel zit een restaurant.

Adres: Herengracht 35, 1382 AH Weesp
Telefoon: 0294 41 93 53
Kijk voor informatie op de website: Hotel 't Hart van Weesp

 

DE FLOATING LODGE


 

Idyllisch gelegen trekkersvlot bij Fort Uitermeer, in de rustige omgeving van de Vecht. De ideale plek om te overnachten als je de Vecht afgaat met een boot zonder slaapvoorzieningen of tijdens je wandel of fietstocht.   

Fort Uitermeer biedt een unieke locatie voor een onvergetelijke overnachting. Bereikbaar vanaf de Vecht maar ook vanaf het vaste land door een steiger. Maak je overnachting compleet met een rondje Naardermeer. Diner en luch kan genuttigd worden bij Paviljoen Uit&Meer.

Meer info en boeken: www.water-front.nl 

 

 

BOERENHOFSTEDE DE OVERHORN


 

 

 

 

Op het kruispunt van aantrekkelijke Lange Afstand Wandelpaden en mooie fietsroutes door het Naardermeer of het plassengebied, bevindt zich de luxe B&B Boerenhofstede De Overhorn.

De Overhorn is een van de eerste B&B's in Weesp. Midden in de natuur van Weesp wordt de B&B omringt door een hectare grond met loslopende schapen, paarden en kippen.

De Vecht kronkelt zich voor het gebouw langs, de steiger is speciaal voor de varende gast. Voor fietsers staat een huurfiets klaar. Voor het eten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en locale producten.

Al met al een unieke en inspirerende plek. Kijk voor meer informatie op de website: Boerenhofstede de Overhorn

 

 

B&B REDERIJ VOOR DE WIND

 

 

 

 

Slapen in de bedstee aan boord van de tjalk Jacobsschelp. Het schip ligt afgemeerd in de rivier de Vecht in het centrum van Weesp nabij het woonhuis van de eigenaar. In het vooronder zijn 2x2 persoons bedstee en 2x1 persoons bed. Eventueel nog twee slaapbanken in de kajuit. Het schip is gebouwd in 1899 en is vol sfeer en ook goed uitgerust om mee te gaan zeilen. De gezellige roef staat tot je beschikking.

Kijk op de website voor meer informatie: Rederij Voor de Wind

 

 

B&B DE WEESPER KOE

 

 

 

 

Het hele jaar door genieten van alles wat het plattelandsleven te bieden heeft. Even lekker buiten bezig zijn. De wind in je haren, de zon op je bol! Feestje van je werk of gezellig uit met je vrienden. Je Oma jarig en de hele familie weer eens bij elkaar. Er is altijd wel wat te bedenken om een feestje te organiseren en dan in de Weesper Koe te overnachten en te genieten van de prachtige locatie.

Kijk op de website voor meer informatie: De Weesper Koe