Wonen


 

Weespersluis


Weespersluis wordt een ruim woonlandschap met ca. 2.750 woningen. De natuur en het water spelen een belangrijke rol. Slechts een derde deel van het gebied wordt bebouwd. De rest blijft open voor water en groen. In Weespersluis komt nieuw water dat in verbinding staat met de Vecht. Vanuit Weespersluis vaar je straks zo met je sloep de prachtige omgeving in!

Kijk voor meer informatie op de website: Weespersluis

6 Weesper Straatjes


 

In ‘De 6 Weesper Straatjes’ woon je op een centrale plek, fantastisch gelegen aan de noordkant van het historische centrum met het veelzijdige aanbod van speciaalzaakjes, de gezellige terrassen, bruggen en grachten. Direct naast de locatie zijn er sportvelden en tennisbanen aanwezig.
De 6 Weesper Straatjes is voor 100% verkocht.

Leeuwenveld 3


Leeuwenveld 3 is de vierde fase van het nieuwbouwproject Leeuwenveld. Met vijf verschillende soorten huizen heeft de vierde fase een gevarieerd aanbod. Er zijn Hofwoningen, Parkwoningen, Waterwoningen, Twee-onder-één-kap woningen en er is een Vrijstaande woning. Als je houdt van stoere architectuur in een gemoedelijke dorpse sfeer die aansluit bij het authentieke karakter van Weesp, ga dan wonen in Leeuwenveld. Leeuwenveld 3 is volledig verkocht.

Laurentiushof


Wonen op een unieke historische plek in Weesp, dat kan! Met behoud van de karakteristieke toren van de Laurentiuskerk wordt het terrein van de kerk herontwikkeld tot de Laurentiushof; nieuwbouwwoningen op de plek waar nu het schip van de kerk ligt en in een deel van de kerktuin.

Wat er in de kerktuin komt, ligt op dit moment nog niet vast. Momenteel worden de plannen verder uitgewerkt.