In Weesp is altijd wel wat te doen. Zeker in de zomer.

zaterdag 15 november 
Intocht Sinterklaas 
In Weesp altijd een happening van jewelste! Met uitgebreid programma en een vrolijke optocht van de Pieten en al hun vrienden door het centrum.

zaterdag 13 december 
Korenconcours en kerstmarkt 
De sfeervolle kerstmarkt gecombineerd met het korenconcours: Weesper stemmen als nachtegalen in de donkere, maar gezellige dagen voor kerst. De kerstmarkt wordt aangeboden door de Weesper winkeliers, samen met de VVV. Met een kinderboerderij, braderie, glühwein en oliebollen. Vanaf 19.00 uur kunt u op diverse locaties in het centrum luisteren naar ruim 20 koren. Omstreeks 21.45 uur volgt een gezamenlijk optreden in de Grote Kerk in de Nieuwstraat.

En verder 

Markten
In Weesp is er elke dinsdagochtend markt en elke vrijdag biologische markt. Beide op de Nieuwstraat.

Koopzondagen
Deelnemende winkels zijn extra open van 13.00 tot 17.00 uur op de volgende koopzondagen:
23 feb, 30 mrt, 27 apr, 25 mei, 29 jun (Vechtloop), 27 jul, 7 sep (triatlon), 28 sep (straattheater), 26 okt, 30 nov, 21 dec 2014.

Toerfietsen
De kalender van Toerfietsclub Weesp staat op www.tfcweesp.nl

Stad-Huisconcerten
Stad-Huisconcerten Weesp organiseert maandelijks kamermuziekconcerten in het stadhuis van Weesp. www.stad-huisconcerten.nl

Kunst in het 'Chocoladekerkje'
Na een grondige restauratie is de Van Houtenkerk aan de Oude Gracht, ook wel bekend als het ‘chocoladekerkje’ weer open en in gebruik. Ieder derde weekend van de maand kan de bezoeker de kerk bekijken en genieten van kunstexposities verzorgd door kunstenaars van de Stichting Beeldende Kunst Weesp.

Kerkenroute 
Elke zaterdag kerkopenstelling in Weesp, Muiden en Muiderberg. De VVV heeft een fraaie fietsroute die langs de kerken voert.

Theetuin 
Van april tot en met september is de Theetuin aan de Ossenmarkt dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur, maar niet op zondagen, feestdagen en de maand juli. Extra open tijdens diverse themaweken. www.theetuin.nl

Meer Weesper agenda op www.weespernieuws.nl

Aanvullingen? Mail naar: redactie@weespernieuws.nl

Copyright WeesperNieuws.
Niet uit deze agenda mag worden overgenomen zonder toestemming van de uitgever. 

 


       klik hier voor de reguliere versie